Kontor, Hemvärnsgatan 8, Solna strand, Solna

  • 2 483 m²

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 483 m²
Adress Hemvärnsgatan 8
Område Solna strand
Byggår 1974
Våning 2
Objektsnummer 41904114

Beskrivning

Kontorslokal med mycket bra läge med närhet till såväl tunnelbana som flertalet restauranger. Fördelaktig hyra för området.

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av allt från en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler och med bostäder runt om. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastisk knutpunkt. Faktiskt den bästa i Stockholm efter Centralstationen. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara några minuter och även Sundbybergs station nås efter en kort promenad, därifrån både pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana avgår. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Några minuter bort har även Flygbussarna en hållplats. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!

Planlösning

Kontorslokal med blandad planlösning i bästa läget i Solna strand. Tillgång till trevlig innergård. Inflytt från Q1 2019. Det finns flera möjligheter med denna lokal. Befintlig planlösning visas men den kan med fördel öppnas upp för en mer öppen planlösning.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus för 1 200 kr per plats och månad eller i fastighetens garage för 1 500 kr per plats och månad.

Service

I Solna strand och Sundbyberg finner ni ett mycket gott utbud av restauranger med olika inriktningar. Här finns även pressbyrå, frisörer, kemtvätt och ett nytt fräscht gym några minuter bort. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd i Sundbybergs centrum.


Bilder på lokalen