Kontor, Hedvig Möllers gata 12, RÅBYHOLM, Lund

  • 400–932 m²
  • Kvartal 1, 2021

Kontorslokaler med ett starkt varumärke som tar din verksamhet till en helt ny nivå.


Lokaltyp Kontor
Total yta 400–932 m²
Adress Hedvig Möllers gata 12
Område RÅBYHOLM
Kommun Lunds kommun
Byggår 2016
Våning 4 av 4
Tillträde Kvartal 1, 2021
Objektsnummer 41914676

Beskrivning

World Trade Center Lund ligger strategiskt i den sydöstra delen Råbyholm, alldeles bredvid Lunds södra avfart. Ett spännande område med utvecklingsplaner på bägge sidor av E22:an.

World Trade Center Lund har varierade lokaler allt från arbetsplats i vårt coworking kontor eller kontorshotell, till kontorslokaler i hela våningsplan. Här finns en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt.

Välkommen till fräscha World Trade Center Lund - en fastighet som är certifierad enligt Miljöbyggnad nivå Guld, vilket innebär ett stort fokus på både hälsa och miljö. Låg energianvändning, sunda och hållbara materialval, generösa ljusinsläpp, komfortabelt inomhusklimat året runt och en takhöjd på ca 3 meter är några högt prioriterade kvaliteter i fastigheten. Området ligger lättillgängligt från motorvägen och är ett kontors-och handelsområde i stark tillväxt.

Kontorslokalen ligger överst på 4:e våningen och är i sin helhet ca 932 kvm men den kan även delas upp i två separata lokaler om ca 419 kvm respektive 481 kvm. Oavsett storlek har lokalerna fina möjligheter att skräddarsys för nästa hyresgästs behov.
Som hyresgäst hos oss i Lund har du även möjlighet att ibland nyttja våra coworkingkontor och mötesrum i Malmö eller Helsingborg. Eller varför inte hos våra kollegor i Göteborg, Växjö eller Stockholm? Känn dig som hemma överallt!

Illustrationerna som visas på planlösningen är endast exempel på möjliga lokalutformningar. Kontakta mig och berätta hur just ditt företag skulle vilja ha det!

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Fastigheten är strategiskt belägen i direkt anslutning till E22:ans avfart vid Råby trafikplats, avfart 20 mot Lund C.

Pendlarbuss till/från Malmö stannar vid hållplats Råby Trafikplats på E22, bara 3 minuters promenad bort.
Även flera stads-och regionbussar stannar på hållplats Ruben Rausings Gata, alldeles nära fastigheten.

Parkering

I direkt anslutning finns nybyggt parkeringsgarage med drygt 400 platser inklusive besöksparkering. Här finns även flertalet platser för elbilar med laddningsstolpar.

Service

Bredvid World Trade Center ligger Radissson Blu hotell med både boende, restaurang och gymmöjligheter. Även en mindre restaurang finns i området liksom några sk Food-trucks.

Närliggande företag

I huset finns bl a Consafe Logistics, Logevo och FS Dynamics samt många bolag i blandade branscher och storlekar. Ett kvarter bort ligger även välkända Tetra Pak.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen