Kontor, Gyllenstiernsgatan 16, Östermalm, Stockholm

  • 122 m²
  • 21 350 - 86 417 kr/mån

Prisvärd lokal i markplan med fönster mot trevlig gård.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 122 m²
Adress Gyllenstiernsgatan 16
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41957418
Områdeshyra 21 350 - 86 417 kr/mån
2 100 - 8 500 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Mindre kontorslokal med konferensrum och förråd i bakkant. Lokalen har entré antingen från gården eller från Gyllstiernsgatan 16.

Övrigt

Öppen lokal med ljusa kontor i framkant och ett konferensrum i inre delen av lokalen. I bakkant finns även pentry, förråd, WC med dusch och ett litet serverrum. Lokalen har fiber indraget. Trevlig lokal i lugnt läge!

Utmärkt läge med närhet till både stadsmiljö och lummiga grönområden på Gärdet. Kring fastigheten finns flera parker och härliga gångstråk längs med vattnet. Det är promenadavstånd till Karlaplan samt Strandvägen och vackra Djurgården. Fastigheten som är belägen mittemot TV-huset är en bostadsfastighet med några kommersiella lokaler.

På bekvämt promenadavstånd nås Fältöversten och Karlaplan med all tänkbar service. I området kring fastigheten finns många trevliga restauranger samt butiker, systembolag, apotek och gym.

Bra kommunikationer i närområdet. Här trafikerar ett flertal busslinjer, bland annat blåbuss 4 som går från Östermalm genom Stockholms stadsdelar ända till Gullmarsplan. Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan, knappt 10 minuters promenad från fastigheten.

Angiven hyra om ca 2200 kr/kvm och år är en bashyra. Hyrestillägg tillkommer.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen