Kontor, Gustavslundsvägen 151, Bromma, Bromma

JM AB Bilservice (95 m) Bank (97 m) Friskvård (97 m) Restaurang (99 m) Shopping (119 m) Parkering (188 m) Uttagsautomat (323 m) Kommunikation (4796 m)

Fastigheten och närområdet står inför stora förändringar så nu finns chans till kortare och ekonomiskt god kontraktsmöjlighet med stor flexibilitet under hyresperioden. Mycket lämplig till t ex entreprenöriella bolag som kan komma att expandera framöver eller som har ett kortare tidsperspektiv än de vanliga 3-årskontrakten. Hör av er till oss så kommer vi fram till en lösning!...

Beskrivning

Fastigheten och närområdet står inför stora förändringar så nu finns chans till kortare och ekonomiskt god kontraktsmöjlighet med stor flexibilitet under hyresperioden. Mycket lämplig till t ex entreprenöriella bolag som kan komma att expandera framöver eller som har ett kortare tidsperspektiv än de vanliga 3-årskontrakten. Hör av er till oss så kommer vi fram till en lösning!

Övrigt

Enskilda kontorsrum (9-29 kvm) med gemensamt pentry, konferensrum och WC.
I anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser. Gemensamt för fastigheten är varmgarage och elbilsplats, uteplatser och cykelgarage.

Gustavslundsvägen 151 F, Bromma

1000 kvm helt nyrenoverat kontor i absolut högsta klass. Hyr...

Visad

Gustavslundsvägen 151, Alvik

Trevlig kontorsyta på plan 6 om 200 kvm i Alvik, mycket trev...

Visad

Gustavslundsvägen 151C, Alvik

Här finner du en ljus och fin kontorsyta om 9 kvm med stora ...

Visad

Gustavslundsvägen 151 C, Alvik

Välbelägna kontorsenheter för korttidshyra preliminärt hela ...

Visad