Kontor, Gustav III:s Boulevard 26, Hagalund, Solna

  • 1 090 m²
  • Enligt överenskommelse

Drömkontor i Centrala Frösunda högst upp med härlig utsikt och skyltläge! Modernt kontor högst upp med härlig utsikt och skyltläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 090 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 26
Område Hagalund
Kommun Solna kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41924621

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Drömkontor högst upp i fastigheten med fin utsikt och grymt skyltläge mot E4:an Modernt kontor med bästa läget i Frösunda. Gott om restauranger och övrig service i närområdet. Planlösningen är mestadels öppen men ni påverkar själva hur ert drömkontor ska utformas. Välkommen till Centrala Frösunda för en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger i en miljö som präglas av både kontor och bostadsfastigheter. Hagaparken och Ulriksdal erbjuder naturskön omgivning för promenader, löpning eller picknick. Vid Brunnsviken kan man bada eller åka skridskor på vintern.

Kommunikationer

Fastigheten nås lätt med både bil och kommunala färdmedel. Solna station ligger ca 10 minuters gångväg bort. Flertalet bussar trafikerar området 70, 156, 177 till olika delar av Stockholm. Flygbuss eller bil till Arlanda går på ca 25 minuter.

Planlösning

Öppen

Parkering

578 garageplatser.

Service

Närområdet kring fastigheten erbjuder ett stort antal butiker, restauranger, matbutiker, bank och träningsmöjligheter.