Kontor, Gruvgatan 35, Västra Frölunda, Göteborg

  • 409 m²
  • 34 083 - 57 942 kr/mån

Trevlig, rumsindelad kontorslokal med bra läge i Högsbo.


Lokaltyp Kontor
Total yta 409 m²
Adress Gruvgatan 35
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41906560
Områdeshyra 34 083 - 57 942 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Ljus och trevlig kontorslokal med ljusinsläpp från tre väderstreck. Rumsindelad planlösning där ytan fördelas på 13 kontorsrum, konferensrum, 3 förråd, kapprum, 2 WC, samt pausrum med kök.

Stor variation av lunchrestauranger. Närheten till Köpcentrum 421 som har ett stort utbud av butiker och övrig service. Fastigheten har även direkt närhet till lunchrestaurang Måltiden, Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen.

Bra läge med närhet till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Parkering finns i området. Närhet till kollektivtrafiken.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett attraktivt industriområde med stark tillväxt i södra Göteborg. Området, som lämpar sig väl för de flesta verksamheterna, har ett centralt läge med närhet till många stora trafikleder och ligger dessutom utanför vägtullarna. Vidare finns allt en kan önska sig via ett brett utbud av butiker, service och restauranger.

Högsbo-Sisjön har goda allmänna kommunikationer och trafikeras av flertalet busslinjer vilket gör det enkelt att ta sig till och från området. Frölunda Torg finns exempelvis 8-16 minuters bussfärd bort och knutpunkten Marklandsgatan nås på endast 10-14 minuter.

Kommunikationer

Det finns goda kommunikationer med busshållplats vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Parkering

Garageplats. Går att hyra.Bilder på lokalen