Kontorshotell, Glasfibergatan 6, Stockholm, Älvsjö

  • 15 m²

NU! 2 månaders hyresfritt! C/O — Smarta kontorsytor som passar de flesta. Dela på mötesrum, kök och framförallt — affärsmöjligheter med andra.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 15 m²
Adress Glasfibergatan 6
Område Stockholm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41934047

Beskrivning

Vår femte C/O-anläggning hittar du i Älvsjö endast ett stenkast från city. Det är en perfekt mötesplats för moderna företag som jobbar smart och vill växa samt utbyta idéer med varandra. Kontorshotellet står klart för inflyttning under sommaren 2020 och tillhandahåller förutom egna kontorsrum även gemensamma kontorsytor så som mötesrum, loungeytor och snygg inredning som gör att du trivs på jobbet. I huset har vi samlat det mesta du behöver som konferensanläggningar, bil- och cykelgarage samt en restaurang där du kan köpa med dig en lunch. I receptionen hjälper vi dig också gärna med allt ifrån att ta emot besökare till att ta hand om din kemtvätt. Hyr du kontor i Älvsjö har du även kostnadsfri access till arbetsplatser och mötesrum på våra andra anläggningar, perfekt om du behöver ta möten på andra sidan stan eller vill låta dina anställda jobba närmare hemmet.

Erbjudande: Hyresfritt de två första månaderna vid signering av kontrakt innan 31/8-20 I erbjudandet ingår följande: Privat möblerat rum med höj- och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp. Fri tillgång till kaffe, te och varmchoklad. Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare. Receptionen är tillgänglig under dagtid för att assistera dig för ett bekymmerslöst företagande.

Omgivning

I denna unika stadsdel växer villaidyllen ihop med moderna lägenheter och verksamhetslokaler men behåller samtidigt närheten till fantastiska grönområden.

Trots att fastigheten ligger i Älvsjös centralaste del finns det gott om naturområden i närheten. Precis intill ligger Solbergaskogen, perfekt för lunchmotion eller promenadmöten! På ett lite längre avstånd finns Långbro som erbjuder fler promenadstråk, badplats samt en härlig park.

Kommunikationer

Med Buss och pendeltåg: 5 minuters promenad till Älvsjö station. Älvsjö station är en knutpunkt söder om Stockholm. Här finns gott om bussförbindelser med täta avgångar till Gullmarsplan, Skärholmen , Skarpnäck med flera. Från Älvsjö station går även pendeltåget som tar dig till Stockholm City på 10 minuter.

Med Bil: 15 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns under huset!

Service

Vid Älvsjö station finns ett mindre centrum med all tänkbar service, bland annat bank, vårdcentral, gym, apotek, butiker samt Nordens största samlingsplats Stockholmsmässan som har 1,5 miljoner besökare om året.

I Älvsjö hittar ni även Michelinkrogen Aloe, Rinos Bodega , Långbro värdshus samt det mysiga caféet Fru Marias Bak.

Skyltläge

Utmärkt skyltläge längs Älvsjövägen.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen