Kontor, Gasverket, Östermalm, Stockholm

  • 3 400 m²
  • Q2 2020

Fristående egen byggnad - Gasverket!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Kontorshotell
Total yta 3 400 m²
Adress Gasverket
Område Östermalm
Byggår 1895
Hiss Ja
Våning 1 / 3
Takhöjd Varierande höjder på de olika våningsplanen
Tillträde Q2 2020
Objektsnummer 41918896

Beskrivning

Nu restaurerar CA Fastigheter de gamla fabriksbyggnaderna i Gasverket - Norra Djurgårdsstaden. Här skapar vi unika kontor i unika byggnader och bibehåller den industriella känslan som samtidigt möter det moderna kontoret. Nu finns det möjlighet att hyra det gamla Reningshuset. Lokalerna iordningställs gemensamt med hyresgästen i samband med ombyggnation av huset. Vi söker i huvudsak en hyresgäst som hyr hela huset och som ser möjligheterna till att skapa Stockholms coolaste Co-working plats.

Omgivning

Här ska ges utrymme för såväl ett fungerande vardagsliv med bibliotek, service och handel i området, som en besöksdestination med multispelsscen, ett unikt hotellkoncept och Spårvägsmuseet, Klätterverket m.fl. Med butiker och restauranger i markplan, service och kontor en trappa upp och med bostäder på toppen, kommer Gasverket vara ett område i ständig rörelse där boende, arbetande och besökande utifrån ges förutsättningar för oväntade möten.

Kommunikationer

Ja, buss 73, 6 och 55

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.Bilder på lokalen