Kontor, Gamla Tuvevägen 21, Kvillebäcken, Göteborg

  • 380 m²

lokal som passar kontor, all typ av vård, utbildning mm


Lokaltyp Kontor
Total yta 380 m²
Adress Gamla Tuvevägen 21
Område Kvillebäcken
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41829467

Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal på 380 kvm - lokalen består av 8 kontor- och konferensrum i varierad storlek samt öppen planlösning. I lokalen finns också ett fräscht pentry samt pausyta för luncher och kaffepauser. förråd/städ, kapprum samt 2 toaletter varav en med dusch. Entrén i bottenvåningen har ett kapprum, toalett och en hiss eller trappa som tar dig upp till den större lokalen.

Omgivning

Kvillebäcken är ett område som byggts om och till och nu utökat centrala Göteborg med en ny stadsdel. Här har de senaste åren byggts bostäder, kommersiella fastigheter, restauranger, butiker vilket har gjort området levande både dag och natt. I Kvillebäcken finns restauranger, gym, saluhall, butiker och annan service i närområdet. I närheten ligger Rosenträdgården och Slätta damms strövområden för mysiga lunchpromenader.

Kommunikationer

På 6 minuters färd med cykel, buss eller spårvagn nås Nordstan och centralstationen. Ett stenkast ifrån lokalen finns hållplatsen Swedenborgsplatsen där buss 17, 22, 36, 136 samt 320 avgår.

Planlösning

Blandad.

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Karta
Visa på kartan: