Kontor, Gamla Almedalsvägen 21 Hus C, Almedal, Göteborg

  • 320 m²

Planlösningen går att ändra efter verksamhetens behov


Lokaltyp Kontor
Total yta 320 m²
Adress Gamla Almedalsvägen 21 Hus C
Område Almedal
Objektsnummer 41849607

Beskrivning

Hela området Gamla Almedal andas genuin gammal fabriksmiljö med många olika byggnadsstilar och Mölndalsån som rinner fram bidrar också till att det är mycket charmigt och pittoreskt att vistas här. Utanför husen finns gott om parkeringsplatser och fastigheterna ligger i direkt anslutning till de stora lederna, vilket gör det lätt för den bilburna och området erbjuder även mycket goda möjligheter till kollektivtrafik.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Mitt i Mölndals dalgång, mellan nyproducerade Krokslättsfabriker och Lisebergs södra entré, ligger det gemytliga Almedal. Här blandas 1800-tals råa industriområden med 50-tals funkishus och nybyggda lägenhetshus utmed Mölndalsvägen i en härlig mix. Almedals fabriker är ett industriellt område som kan jämföras med liknande områden i Stockholm, Köpenhamn och New York. Precis som på dessa platser har Almedals fabriker en rik och genuin historia som tilltalar flera innovativa företag till sina lokaler.

Kommunikationer

Buss- och spårvagnshållplatsen Almedal finns 100 meter från Almedals fabriker. Härifrån avgår spårvagn 2 och 4 samt buss 186. E6/E20 tar dig enkelt in till Mölndalsvägen vid flera avfarter. Avfarten vid Kallebäcksmotet tar resenärer snabbt till Landvetter Flygplats. Fastigheten ligger också innanför tullarna i Göteborg.

Parkering

Goda möjligheter för p-plats på området

Övrigt

Visste Du att vi på Colliers International är Göteborgs ledande lokalförmedlare? Hör av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen