Butikslokal, Götgatan 9, Södermalm, Stockholm

  • 22 m²

Butikslokal med ypperligt läge på attraktiva Götgatan.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 22 m²
Adress Götgatan 9
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41958788

Beskrivning

###Beskrivning
Sällan ges möjligheten att värva en lokal i denna storlek med ett av Södermalms bästa handelslägen på Götgatan. I den anrika sekelskiftesfastigheten finner ni lokalen på gatuplan med stort karaktäristiskt fönster ut mot populära Götgatan som ger mycket bra exponering. Lokalens 22 kvm disponeras över öppen yta med generös takhöjd som bidrar till en känsla av rymd. Den ljusa färgsättningen och det grå klinkergolvet bidrar också till en öppen känsla. De bakre utrymmet ger möjlighet för förvaring samt WC. Detta är en chans ni inte vill missa. Välkomna att boka visning med ansvarig mäklare.

###Område
Lokalen är belägen på en utav Södermalms största och mest populära shoppinggator, Götgatan. Här ges ett tätt kundflöde från morgon till kväll som ger lokalen bra exponeringsmöjligheter. I området finns ett stort utbud av restauranger, caféer, shopping och annan övrig service. Mycket bra kommunikationer med tunnelbanan från Slussen. Här får ni det bästa utav Södermalm.

###Fakta
Hyra: 8 571 SEK/mån exkl. moms.
F-Skatt: 652 SEK/mån.
Pris: På förfrågan.
Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

###Kontakt
Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Carl Johan Bährne: Mobil: +46 (0)760 50 24 50, Mail: carljohan@rpretail.se.

www.rpretail.se
Retail & Properties


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen