Kontor, Framtidsvägen 12, Teleborg, Växjö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 12 500 - 20 000 kr/mån
Videum AB

Ljus större kontorslokal med utsikt i tre väderstreck. Placerat i huset som ofta står som symbol för Videum Science Park – i Växjös främsta miljö för tillväxtföretag

Fakta om lokalen
Lokaltyper Kontor/Kontorshotell
Total yta 300 m²
Adress Framtidsvägen 12
Område Teleborg
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnr 41883809
Lokalguidens estimerade områdeshyra
12 500 - 20 000 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontorslokalen har stora fönsterpartier som ger en ljus lokal med utsikt över infarten till Videum Science Park. Trägolv med flyttbara uttag för el och nätkoppling, vilket ger möjlighet till flexibel möblering av såväl skrivbord som eventuella sittgrupper. Lokalen har öppna ytor, men också avskilda kontor som med glasväggar behåller den öppna känslan i lokalen. På husets entréplan finns den gemensamma receptionen vilket ger er närhet till den service vi har att erbjuda. En våning ner finns husets skrivare samt vårt gemensamma fika- och lunchrum med tillgång till kaffemaskin, micro och diskmaskin.

Omgivning

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Via cykelvägar från flera håll når du Videum Science Park.

Planlösning

Till höger innanför lokalens entré kommer du in ett gemensamt rum från vilket du når tre mindre kontor med plats för ett eller två skrivbord. Går du i stället till vänster innanför entrén kommer du till ett fullutrustat pentry med en öppen möblerbar yta som passar bra som lunchrum. I anslutning till pentryt hittar du också toaletter och städförråd. Längre in i lokalen finner du öppna ytor i kombination med rum som har glasväggar. Dessa kan fungera som avgränsare för mindre kontorslandskap eller mötesrum beroende på vad som passar er verksamhet.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat dagligvaruhandel, vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk och expanderande miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.
Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet WiFi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten.
För alla hyresgäster (idag ca 70 företag med 300 anställda) ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.

Uthyrare & kontaktpersoner

Framtidsvägen, Teleborg

Mindre kontorslokaler i Videum Science Park - Växjös främsta...

Visad

Framtidsvägen 14, Teleborg

Plats i öppet kontorslandskap med inkluderad service och kor...

Visad

Framtidsvägen 14, Teleborg

Videum Science Park har expanderat för framtiden och byggt e...

Visad

Framtidsvägen 16, Teleborg

Lokalen kombinerar öppna ytor och avskilda rum, har tysta te...

Visad