Kontor, Frösundaleden 2B, FRÖSUNDA, Solna

  • 2 844 m²
  • Enligt överenskommelse

Modernt kontor nära City och ett utmärkt skyltläge mot E4:an


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 844 m²
Adress Frösundaleden 2B
Område FRÖSUNDA
Kommun Solna kommun
Byggår 2009
Våning 56
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41927481

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till denna moderna kontorslokal med utmärkt skyltläge intill E4:an och lunchrestaurang i huset. Ca 170 000 fordon passerar fastigheten varje dag vilket ger ett fantastiskt skyltläge för ert varumärke.Kontorslokalen om 2844 kvm har idag en blandad planlösning med både rumsindelade kontor och öppet landskap, men ni kan självklart anpassa lokalen efter era behov. De rumsindelade kontoren har glaspartier som släpper in ljuset mot mittkärnan. De stora fönsterna ger ett behagligt ljusinsläpp och skapar tillsammans med de ljusa ytskikten en trevlig arbetsmiljö. Den generösa takhöjden och de öppna ytorna ger lokalen en härlig rymd.Fastigheten har en fin och välkomnande entré som tar emot er och era besökare. Intill entrén finns lunchrestaurangen Sabis som varje dag serverar en härlig lunchbuffé med mat lagad från grunden.Goda parkeringsmöjligheter ges i fastighetens garage.

Kommunikationer

Här sitter du precis utanför tullarna. Med buss till Odenplan och flygbuss är det enkelt att ta sig oavsett om du ska in till City eller ut till Arlanda.