Kontor, Falkenbergsgatan 3, Krokslätt, Göteborg

  • 1 157 m²

Ett modernt kontor som är passande för 85-95 arbetsplatser. Passar även utmärkt för verksamhet som är i behov av showroom.


Lokaltyper Kontor / Utbildningslokal
Total yta 1 157 m²
Adress Falkenbergsgatan 3
Område Krokslätt
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41894762
Bifogade filer

Beskrivning

Sedan nyöppningen 2018 har fastigheten varit fullt uthyrd tack vare nöjda hyresgäster. En bidragande orsak, förutom smart läge och kvalitativa lokaler, är servicekonceptet i fastigheten. Här saknas egentligen ingenting.
Mekatgonen består av bl.a hotell med dess trevliga reception som är behjälpliga med kringservice till hyresgästerna. I det stora entréplanet finns bokningsbara externa konferensrum som kan nyttjas vid extra mötesbehov. Här har ni även nyrenoverad Nordic Wellnes i huset, stor livsmedelbutik Willys som gör det enkelt att handla på vägen hem. Även frisör samt vår nyöppnade bar för trevlig afterwork. Och inte minst så är vi stolta över våra två restauranger vi har i Mektagonen!

Om lokalen:
Här är ett ett mycket fräscht kontor i modern stil. Luftigt kontorlandskap med stort pentry där alla kan samlas. Vid entréen är en stor öppen yta som kan nyttjas som lounge, till möten eller som showroom.
Gott om konferensrum i varierande storlek, även kompletterat med mindre telefon/Teamsrum. Trevlig entré med reception och plats för välkomnande loungemöbler.

OBS! Titta på filmen om Mektagonen (länk längre ner på sidan eller klipp in länken nedan i en webläsare:
https://mektagonen.se/uploads/2022/09/Mektagonen_K4-handbraked.mp4

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna miljöklassade fastighet!

Omgivning

Både norr och söder om Mektagonen finns numera nybyggda fina bostadshus med service och restauranger i bottenplanen. Här blir det liv under dygnets alla vakna timmar. Det är nära till händelsernas centrum i Göteborg. Svenska Mässan, Liseberg, Skandinavium, Ullevi-arenorna och Avenyn finns bara några hållplatser bort. Det kallar vi urban småstadscharm.

Kommunikationer

Du når enkelt Göteborgs centrala delar såsom ex Korsvägen på endast 4 minuter, med 13 avgångar per timma med spårvagn som stannar direkt utanför fastigheten. Några 100 meter bort från Mektagonen avgår även ett flertal bussar. Det är nära till utfart E6:an samt riksväg 40 som lätt tar dig till Landvetter flygplats. Lokalen ligger utanför vägtullarna.

Service

Huset Mektagonen är ett fullservicehus.
Det finns hotell, reception som är behjälplig med bokning av ex större konferensrum, luncher osv. Här har ni ett nyrenoverat Nordic Wellnes gym i huset, stor Willysbutik som gör det enkelt att handla på vägen hem efter jobbet. Även en pub för en trevlig after work samt frisör. Utöver det finns det två restauranger i huset och ytterligare flera i närmste närområdet.

Övrigt

Modern kontor
Med spårvagn direkt utanför dörren


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen