Kontor, Fabriksgatan 7, Centrum, Göteborg

  • 1 - 100 m²
  • 142 - 23 333 kr/mån

Utöka ditt nätverk i modernt inredda kontor vid Ullevi. Coworkingplatser från 2540 SEK per månad. Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten. Detta företagscenter ligger mitt i Gårda, nära Göteborgs stadskärna. Med kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontrakt med korta löptider och bra villkor. Kontor med högt i tak, trägolv och inbjudande...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 - 100 m²
Adress Fabriksgatan 7
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41860076
Områdeshyra 142 - 23 333 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Utöka ditt nätverk i modernt inredda kontor vid Ullevi. Coworkingplatser från 2540 SEK per månad.

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösningar. Arbetsplatser för stora och små företag – Regus har lösningar som passar alla typer av arbeten.

Detta företagscenter ligger mitt i Gårda, nära Göteborgs stadskärna.

Med kontor i en professionell arbetsmiljö till en fast månadsavgift. Kontrakt med korta löptider och bra villkor.

Kontor med högt i tak, trägolv och inbjudande gemensamma utrymmen. Professionell och trevlig servicepersonal och 3 konferensrum.
Gårda har nyligen upplevt en förnyelse vilket har lockat en mängd företag till området. Nära stadscentret och i direkt anslutning till E6 och E20, med Ullevi stadium som granne vilket är hem till IFK Göteborg och värd för många sport- och nöjesevenemang.

http://www.regus.se/workspace/sweden/g%C3%B6teborg/gothenburg-ullevi

Planlösning

* Allmänna villkor
Ledig arbetsplats i business lounge och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.Bilder på lokalen