Kontor, Fabriksgatan 2, Lund centrum, Lund

  • 60 m²

60 kvm på Raffinaderiet 3 - Luftigt öppet kontor högst upp i huset för det mindre företaget. Denna lokal passar dig som söker ett toppmodernt kontor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 60 m²
Adress Fabriksgatan 2
Område Lund centrum
Kommun Lunds kommun
Objektsnummer 41940302
Bifogade filer

Beskrivning

60 kvm på Raffinaderiet 3 - Luftigt öppet kontor högst upp i huset för det mindre företaget. Denna lokal passar dig som söker ett toppmodernt kontor i en historisk miljö, det bästa av två världar. Öppen planlösning mellan pentrydel och kontorsdel skapar en modern känsla. Här kan du med fördel kombinera matbord och konferensbord för att spara på ytor. I lokalen finns även en stor WC med dusch, perfekt för den som cyklar till jobbet.

För att möta den ökade efterfrågan på moderna kontorslokaler vid Lund C kommer vi att göra en större ombyggnation och renovering av Raffinaderiet 3 med början 2021. Det kommer att bli miljöcertifierade kontor med noga utvalda material som både värnar om miljön och passar in i den tidstypiska stilen. Preliminär inflyttning andra kvartalet 2022.

Planlösningen kan anpassas efter just ditt företags behov.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen