Kontor, F O Petersons gata 26, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 1 074 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 89 500 - 152 150 kr/mån

Stor yta med rymd och många möjligheter.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 074 m²
Adress F O Petersons gata 26
Område HÖGSBO/SISJÖN
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1982
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41878260
Områdeshyra 89 500 - 152 150 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Finfin lokal med stora möjligheter som kommer att genomgå renovering innan inflyttning. Belägen centralt i fastigheten och är dessutom delbar i två mindre ytor.Granne med Högsbos bästa lunchrestaurang och möjlighet att träna i fastighetens gym.Kollektivtrafik finns runt knuten och all tänkbar service, ligger bara ett stenkast bort.P-platser i mån av plats.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med Rosa Express, Svart Express och buss 85. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd.

Planlösning

Stora öppna ytor för showroom eller utställning i en blandning med traditionella kontorsrum. En flexibel yta som snabbt kan förvandlas till exakt vad du söker.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten samt i ett antal garageplatser.

Service

I fastigheten finns en mycket populär lunchrestaurang.Bilder på lokalen