Kontor, Första Långgatan 20, Masthugget, Göteborg

  • 565 m²
  • 80 042 - 131 833 kr/mån

Kontor- eller utbildningslokal om totalt 565 kvm. Lokalen är fördelad på två plan med rum i olika storlekar. Grymt läge med bra kommunikationer!


Lokaltyp Kontor
Total yta 565 m²
Adress Första Långgatan 20
Område Masthugget
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41917403
Områdeshyra 80 042 - 131 833 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 565 kvm - lokalen är fördelad på två plan. 415 i ett plan och 150 kvm i ett. Lokalen har access via trapphus och hiss.
Lokalen funkar för såväl kontor som utbildning! Läget är centralt och har riktigt bra kommunikationer med knutpunkten Järntorget utanför. Här finns också parkeringsmöjligheter!

Omgivning

Här finns närhet till vatten och grönska. Längst upp på Linnégatan finns härliga Slottsskogen och längs med vägen dit erbjuds en massa härliga restauranger och shopping.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Masthuggstorget som ligger precis utanför dörren. Till knutpunkten Järntorget tar det endast 3 minuter.

Planlösning

Rumsindelad.

Parkering

Mitt emot fastigheten ligger P-hus Snipan

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen