Kontor, Första Avenyen 2, Hässleholm

  • 91 m²
  • Enligt överenskommelse

Butik på bästa läge i city


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 91 m²
Adress Första Avenyen 2
Kommun Hässleholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41963107
Bifogade filer

Beskrivning

OM LOKALEN

Här finns möjligheten att hyra butik om 91 kvm i entréplan i representativ fastighet mitt i centrala Hässleholm. Lokalen ligger i hörnet på Stortorget rakt över gatan från resecentrum. Till lokalen hör även extra förvaringsyta på 25 kvm i källarplan som nås via en interntrappa i lokalen där det även finns pentry och wc. Möjlighet finns e.v. att utöka lokalen med ca 50 kvm lager på markplan i ett f.d. bankvalv.

FASTIGHETSINFORMATION
Representativ sekelskiftesfastighet från början av 1900-talet belägen mitt i stan på bästa läge bland butiker, restauranger och mysigt torg. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett flertal lägenheter ombyggda under 2015.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen mitt i centrum på gågata, bland butiker, matställen och torg. Centralstation för tåg och bussar finns på 1 minuts gångavstånd.

KOMMUNIKATIONER
- Tågstation och bussar 50 m

NÄRSERVICE
Restauranger, butiker, caféer och övrig service på gångavstånd.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.


Karta

Bilder på lokalen