Kontor, Engelbrektsgatan 7, Östermalm, Stockholm

  • 354 m²
  • 144 550 - 197 650 kr/mån

Ett stenkast från Stureplan och granne med Humlegården finns denna fina lokal med moderna ytskikt blandat med sekelskiftescharm!


Lokaltyp Kontor
Total yta 354 m²
Adress Engelbrektsgatan 7
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41882979
Områdeshyra 144 550 - 197 650 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

I den pampiga fastigheten på Engelbrektsgatan 7 möts man av en representativ entré med vackra stuckaturer. Lokalens fina detaljer skapar en härlig känsla i kombination med moderna ytskikt och en planlösning som möter de flesta behov. - Utsikt mot Humlegården - Vackra stuckaturer - Moderna ytskikt med genomgående hög standard - Två pentryn och matsal - Gott om rum i olika storlekar - Loungeytor - Gott om förråd - Tre WC och dusch Här kan du vara med och skapa en unik lokal i en vacker sekelskiftesfastighet med Humlegården som närmsta granne. Fastigheten har även en mysig innergård, garage och cykelparkering. Det centrala och representativa läget skapar trivsamma förutsättningar för era medarbetare och kunder.

Omgivning

Denna fastighet ligger i ett lugnare område av City vid den gröna oasen Humlegården. I närheten finns både kontor och bostäder och inom ett par minuters gångavstånd finns Stureplans puls.

Kommunikationer

Kring kvarteret finns mycket goda kommunikationer, Östermalms tunnelbanestation har en uppgång vid Stureplan och flertalet bussar har hållplatser i direkt närhet.

Planlösning

I denna vackra sekelskiftesfastighet finns nu en lokal ledig med vacker utsikt över Humlegården. Lokalerna är ljusa tack vare den generösa takhöjden och genomgående ljusinsläpp och fina detaljer i form av stuckatur och paneler på väggarna.

Service

Ni hittar all tänkbar service i närområdet, både vid Stureplan och Kungsgatans utbud av service.
Restaurangutbudet är av toppklass med Taverna Brillo, Miss Voon, Sturehof, Hillenberg och Vassa Eggen för att nämna några. Det finns även gott om hotell i närheten såsom Scandic Anglais, Hotel Kung Carl och Elite Eden Park Hotel.
Vill du simma eller få en avkopplande behandling så finns Sturebadet inom promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen