Kontor, Engelbrektsgatan 24, City, Örebro

  • 139 m²

Butikslokal med bra skyltläge!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 139 m²
Adress Engelbrektsgatan 24
Område City
Kommun Örebro kommun
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41959231
Bifogade filer

Beskrivning

Leter ni efter den perfekta platsen för er affärsverksamhet? Då kan denna butikslokal på Engelbrektsgatan vara det idealiska valet för er. Det generösa skyltläget möjliggör optimal exponering för förbipasserande och potentiella kunder och är en perfekt plats för att lyfta fram era erbjudanden. Denna lokal är full av möjligheter och kan anpassas efter era behov för att skapa en atmosfär som både lockar kunder och ökar er försäljning. Nya kvarteret Hållstugan öppnar även upp för en ökad ström av männsikor och aktiviteter, en naturlig destination för lunchgäster och shoppingrundor.

Är ni nyfikna på att veta mer, varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning!

Omgivning

Trivsamt område med innergårdar och trevliga gatustråk med butiker och restauranger. I området hittar du Stallbacken, det levande torget med restauranger, café och butiker. Mysiga uteserveringar under sommartid.

Kommunikationer

300 m till lokalbussar, ca 600 m till Örebro resecentrum med tåg- och bussförbindelser. 13 km till Örebro Airport.

Planlösning

Lokalen har tidigare nyttjats som butik med öppen planlösning i entréplan. Gott om förvaringsmöjligheter och pentry i källarplan. Har ni andra idéer och tror lokalen kan passa för just er verksamhet, välkomna att höra av er till oss!

Parkering

P-platser finns för hyresgäster.

Service

Centralt läge gör att all tänkbar service finns bara ett kvarter bort.

Övrigt

Välkommen till Gamla Stan, Örebros charmigaste butiksområde. Närhet till citykärnan, granne med bl a Länsmuseet, Örebro Slott och slottsparken. Här finns drygt ett 20-tal butiker, restauranger och caféer i 1600- och 1800-talsmiljö centralt vid Svartån. Husen tillhör de få som finns kvar sedan Örebros stadsbrand 1854.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen