Kontor, Drottninggatan 86, Norrmalm, Stockholm

  • 18 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 5 400 - 10 200 kr/mån

Kontorsrum för 6 personer med premiumkänsla! Fantastiska lokaler på attraktiv adress. Vi erbjuder en helhetslösning, välkommen på visning!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 18 m²
Adress Drottninggatan 86
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41947167
Områdeshyra 5 400 - 10 200 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

KONTOR – PRIVATE OFFICE
Kontor för upp till 6 personer. Ett eget kontorsrum i fastighet med Anor från sekelskiftet där klassiskt möter modernt. I rummet finns ett stort generöst spröjsat fönster med djupa nischer som skänker fint ljus i rummet. Möblerat med skrivbord, ergonomiska skrivbordsstolar och förvaringsskåp. Rum 308A -se gärna planritningen i bildflödet!

FULL SERVICE KONCEPT
Vi erbjuder ett helhetskoncept med personlig service, telefonhytt, kaffe/te, internet, utskrifter och mycket mer.

FRIHET & FLEXIBILITET
Vi finns på flera attraktiva platser i Stockholm och Malmö. När du hyr in dig hos oss ingår arbetsplats i flexmiljö på alla våra anläggningar. Perfekt när man har kundmöte i en annan stadsdel eller de dagar man känner för att arbeta närmare sitt hem.

NÄTVERKANDE OCH FRUKOST
För att främja nätverkandet dukar vi veckovis upp en härlig frukostbuffé. Perfekt sätt att lära känna andra hyresgäster och grannar i kontorshotellet!

MÖTESRUM OCH KONFERENSRUM
Kontoret har flera mötesrum i olika storlekar. Bokas per timme, halvdag eller heldag. Det går också bra att beställa fika eller mat till mötena via Kontorsvärden.

HÖG SÄKERHET
För oss är det en självklarhet att alla våra kontorsplatser och kontorsrum ska vara trygga och säkra, därför är vi oerhört måna om att alltid ha passagesystem, larm och samarbete med vaktbolag. Du har möjlighet att komma åt ditt kontorsrum eller din kontorsplats 24 timmar per dygn, 7 dagar i veckan!

Omgivning

Fastigheten ligger mycket centralt i hörnan Drottninggatan och Olof Palmes Gata. Utanför porten finns Drottninggatans trevliga stråk med direkt närhet till restauranger, caféer, shopping, gym, nöjen, mataffärer och Hötorget med dess saluhall och biograf. Ett optimalt cityläge som samtidigt erbjuder en unik kvarterskänsla.

Kommunikationer

Ypperliga kommunikationer med närmaste T-banestation, Hötorget, och bussar. Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express, finns på några minuters promenadavstånd.


Karta
Visa på kartan: