Butikslokal, Distansgatan 2, Högsbo, Göteborg

  • 435 m²
  • 36 250 - 145 000 kr/mån

Här erbjuds en ljus och rymlig blandlokal i bottenplan bestående av både öppna ytor och kontorsrum vilket möjliggör flera användningsområden. Lokalen är strategiskt bra belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarskjöldsleden med ett flertal parkeringsplatser. Stort serviceutbud finns en kort biltur bort på Frölunda Torg och köpcentrum 421....


Lokaltyper Butikslokal / Utställning / mässa / Kontor / Lagerlokal
Total yta 435 m²
Adress Distansgatan 2
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1982
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41917514
Områdeshyra 36 250 - 145 000 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här erbjuds en ljus och rymlig blandlokal i bottenplan bestående av både öppna ytor och kontorsrum vilket möjliggör flera användningsområden. Lokalen är strategiskt bra belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarskjöldsleden med ett flertal parkeringsplatser. Stort serviceutbud finns en kort biltur bort på Frölunda Torg och köpcentrum 421.

Omgivning

Norra Högsbo Industriområde är ett av Norra Europas största kluster av industriverksamheter där drygt 1000 verksamma företag huserar. Numera är de stora landmärkena i området Pågens fabrik, Kahls kaffefabrik och Köpcenter 421 och kommer i framtiden att inkluderas i en av Göteborgs största bostadsbyggnationer då Dag Hammarsköldsleden kan komma att förändras till en boulevard som en förlängning av Linnegatan med bostäder och utökad kollektivtrafik.

Kommunikationer

Precis framför fastigheten finns en busshållplats som trafikeras av linje 84 samt 95 som tar dig till knutpunkten Marklandsgatan, Sisjön samt Frölunda Torg.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen