Kontor, Distansgatan 2, Högsbo, Göteborg

  • 325 m²

Ljus och rymlig kontors- och lagerlokal i Västra Frölunda


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 325 m²
Adress Distansgatan 2
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41939568
Bifogade filer

Beskrivning

Om Lokalen
Med rymliga och öppna ytor om 325 m² finns möjligheter för kontor och lager i denna bottenvåningslokal. Med kontorsrum, pentry, omklädningsrum och goda förbindelser finns allt du behöver för en smidig verksamhet och alltid med närhet till centrala Göteborg. Lagerdelen har även en mindre markport med måtten 2,20 x 2,00 m där du kan ta emot och lasta leveranser.

Fastighetsinformation
Lättillgänglig fastighet belägen i direkt anslutning till Flatåsmotet längs med Dag Hammarsköldsleden. På fastigheten finns en byggnad om ca 2 600 kvm uppförd 1982. Byggnaden består av tre våningsplan med hiss och innefattar både kontors- produktions och lagerytor med blandade hyresgäster. På fastigheten finns 30 st parkeringar samt ett antal gästparkeringar.

Kommunikationer
Ligger i anslutning till Dag Hammarskjöldsleden och knutpunkten Marklandsgatan som ligger cirka 500 m från fastigheten. Busshållplats cirka 50 m från fastigheten som trafikeras av linje 84 samt 95 som tar dig till knutpunkten Marklandsgatan, Sisjön samt Frölunda Torg.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsboområdet och här finns bostäder, kontor, industrier och service i form av restauranger och butiker.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen