Kontor, Boställsvägen 7, Aspholmen, Örebro

  • 290 m²

Nyrenoverad kontorslokal i perfekt läge på Aspholmen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 290 m²
Adress Boställsvägen 7
Område Aspholmen
Kommun Örebro kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41955233

Beskrivning

Just nu byggs och renoveras den sista lokalen på Boställsvägen 7. En kontorslokal på ca 290 kvm där du som framtida hyresgäst fortfarande har möjlighet att vara med och skapa er framtida arbetsplats.

Låter det spännande är ni välkomna att höra av er för mer information och visning.

Omgivning

Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden och det är inte undra på. Här har du allt du behöver för att lösa det där kluriga vardagspusslet. Vill du uträtta ärenden eller träna under lunchen? Här finns ett varierat utbud av butiker och träningsanläggningar, som till exempel gym, padel, bowling, simulatorgolf, simhall och massage. För den hungriga finns också mycket att välja på, allt från sallader och husmanskost till kebab och italienskt. Och varför inte passa på att köpa fredagsgodis eller fika till konferensen?
Du tar dig enkelt hit, enkelt ut på E18/E20 och enkelt in till stan.

Kommunikationer

Tack vare närheten till E18/E20 tar du dig snabbt in och ut ur området. Området ligger både smart och centralt, oavsett om du tar dig hit med buss, bil eller varför inte cykel? En fin och nyrenoverad cykelbana löper hela vägen in till city.

Parkering

På Aspholmen är det lätt att parkera bilen, här finns gott om p-platser i hela området. Urladdat batteri eller tom tank? Inga problem, här har du nära till såväl laddstolpar som bensinstationer.

Övrigt

I fastigheten finns butiks-, kontors- och lagerlokaler.
Förnyelsebar fjärrvärme och grön el.


Karta
Visa på kartan: