Lagerlokal, Askims Verkstadsväg 4, Sisjön, Askim

Colliers International AB Shopping (27 m) Bilservice (40 m) Restaurang (63 m) Kommunikation (243 m) Bränslestation (397 m) Friskvård (445 m) Grönområde (450 m) Kemtvätt (926 m) Uttagsautomat (1010 m) Bank (1356 m)

Kombilokal med 250 kvm lager och 250 kvm kontor. Grymt, strategiskt läge i Sisjöns shoppingområde!

Beskrivning

Nu erbjuds en kombilokal som består av både lager och kontor om totalt 500 kvm. Det är ungefär lika stor del lager som kontor. Lagerdelen är öppen och har en dubbeldörrar i markplan. Kontorsdelen består av cellkontor, konferensrum, toalett samt pentry med tillhörande pausyta.

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger, friskvård till handel och apotek. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg

Kommunikationer

Här finns goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer inom promenadavstånd. Lätt åtkomst till lederna Västerleden, Söderleden, Dag Hammaskjöldsleden och Säröleden. Vilket är perfekt för den bilburne!

Planlösning

Öppet lager och cellkontor.

Parkering

Parkering finns precis utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Askims Verkstadsväg 4, Sisjön

Missa inte denna kombilokal med perfekt läge mitt i Sisjön.

Visad

Askims Verkstadsväg 4, Högsbo/Sisjön

Total yta 505 kvm som är fördelad på ungefär hälften kontor ...

Visad

Askims Verkstadsväg 4, Askim

Trevligkontors- och lagerlokal med bra strategisk placering ...

Visad

Askims verkstadsväg 4, Sisjön

Kontor och lager med möjlighet att anpassa ytorna efter era ...

Visad