Kontor, Askims Verkstadsväg 1, Högsbo/Sisjön, Askim

  • 86 m²

Här finns möjlighet att hyra kontorslokal med bra läge i Sisjön om ca 86 kvm. Kontoret ligger i markplan. Kontoret har en planlösning med 4 kontorsrum. 2 av kontorsrummen har plats för 2-3 arbetsplatser och 2 av kontorsrummen har plats för 1 arbetsplats. Lokalen har även 1 toalett och 1 pentry. Parkeringsmöjligheter finns utanför fastigheten. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!....


Lokaltyp Kontor
Total yta 86 m²
Adress Askims Verkstadsväg 1
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41927192

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra kontorslokal med bra läge i Sisjön om ca 86 kvm. Kontoret ligger i markplan.
Kontoret har en planlösning med 4 kontorsrum. 2 av kontorsrummen har plats för 2-3 arbetsplatser och 2 av kontorsrummen har plats för 1 arbetsplats. Lokalen har även 1 toalett och 1 pentry.
Parkeringsmöjligheter finns utanför fastigheten.
Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Övrigt

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.



Bilder på lokalen