Lagerlokal, Armaturvägen 3 F, Jordbro, Jordbro

  • 460 m²
  • Enligt överenskommelse

Lager- och kontorslokal med två stycken markportar. Utmärkt för e-handel eller plocklager.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 460 m²
Adress Armaturvägen 3 F
Område Jordbro
Kommun Haninge kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41917454
Bifogade filer

Beskrivning

I f.d. Postens lager- och kontorslokal på Lagervägen 3 F i Jordbro finns nu 460 mycket fina kvm hyreslediga.

Lokalen är utformad med en stor öppen yta, kontorsrum, lunchrum, omklädningsrum och wc. två stycken markportar om 3x3 meter bidrar till smidig in- och utlastning.

Lokalen lämpar sig utmärkt för exempelvis e-handel eller plocklager.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info.

Omgivning

Jordbro Företagspark är beläget i Västerhaninge cirka 25km söder om Stockholm city och är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. I området finns redan etablerade företag som Rexel, Coca-Cola, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo.

Kommunikationer

Med flertal busslinjer kommer du från olika områden inom Jordbro Industriområde till Jordbro Station där pendeltåget sedan tar dig till Stockholm Central på 30 minuter. Jordbro ligger även väldigt bra till där Södertörnsleden har förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.

Service

I Jordbro Industriområde finns flertal lokala lunchrestauranger inom gångavstånd. Övriga tjänster inom industriparken består av gym, posttjänst, tennisklubb och golfhall.
Med 1,5km till Jordbro Centrum finns det ett urval av diverse servicetjänster i form av café, restauranger, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, småbutiker och bibliotek.

Övrigt

Jordbro ligger i ett fantastiskt läge som en mittpunkt mellan det nya logistiknavet Norviks hamn och Stockholm. Nynäsvägen (väg 73) går från Norviks hamn genom Jordbro upp till Stockholm City och därifrån knyts ett nätverk av trafikleder över hela landet. Hamnen byggs i mån av att kunna ta emot de största fartygen som rör sig i Östersjön. Från Norvik hamn kommer även en järnväg byggas som ansluts till Nynäsbanan, som i sin tur stannar i Jordbro på vägen mellan Nynäshamn och Älvsjö.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen