Kontor, Armaturvägen 3 E, Jordbro, Jordbro

  • 300 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor om 300 kvm i Jordbro företagspark.


Lokaltyp Kontor
Total yta 300 m²
Adress Armaturvägen 3 E
Område Jordbro
Kommun Haninge kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41917498
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor på plan 2 om ca 300 kvm. Planlösningen består av kontorsrum i olika storlekar samt konferensrum, kök, och omklädningsrum.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Jordbro Företagspark är beläget i Västerhaninge cirka 25km söder om Stockholm city och är ett av Stockholmsregionens största och mest expansiva industriområden. I området finns redan etablerade företag som Rexel, Coca-Cola, TD TechData, Frigoscandia, Dagab, Åhléns och Green Cargo.

Kommunikationer

Med flertal busslinjer kommer du från olika områden inom Jordbro Industriområde till Jordbro Station där pendeltåget sedan tar dig till Stockholm Central på 30 minuter. Jordbro ligger även väldigt bra till där Södertörnsleden har förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg.

Service

I Jordbro Industriområde finns flertal lokala lunchrestauranger inom gångavstånd. Övriga tjänster inom industriparken består av gym, posttjänst, tennisklubb och golfhall.
Med 1,5km till Jordbro Centrum finns det ett urval av diverse servicetjänster i form av café, restauranger, livsmedelsbutik, apotek, vårdcentral, småbutiker och bibliotek.

Övrigt

Jordbro ligger i ett fantastiskt läge som en mittpunkt mellan det nya logistiknavet Norviks hamn och Stockholm. Nynäsvägen (väg 73) går från Norviks hamn genom Jordbro upp till Stockholm City och därifrån knyts ett nätverk av trafikleder över hela landet. Hamnen byggs i mån av att kunna ta emot de största fartygen som rör sig i Östersjön. Från Norvik hamn kommer även en järnväg byggas som ansluts till Nynäsbanan, som i sin tur stannar i Jordbro på vägen mellan Nynäshamn och Älvsjö.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen