Kontor, Argongatan 11, Mölndal, Mölndal

Lokalisera AB Kommunikation (6728 m)

Här ges ny hyresgäst möjlighet att vara med och påverka utformningen. Tänk glaspartier, hög takhöjd, mattor och moderna armaturer. Gott om P-platser.

Beskrivning

Här finner ni en kombilokal med bästa placering i nya smarta kontorsläget i Åbro. Här ges en ny hyresgäst möjlighet att kombinera ca 500 m2 kontor med knappt 1000 m2 lager med takhöjd (3,5-4 meter), helt utefter en ny hyresgästs alla behov/önskemål om hur en layout bäst utformas efter dem. Tänk dig glas från golv till tak, moderna textilmattor och armaturer för bästa arbetsklimat. Den nya fastighetsägaren planerar även uppfräschning av fasad och ytorna utanför kontorsentrén. Det kommer att finnas gott om lättillgängliga P-platser direkt utanför kontoret. Läget i Åbro är smart för kontorshyresgäster, utanför trängselskatt och med gott om olika in-/utfartsalternativ till de närliggande viktiga trafiklederna. Allt för bästa logistik för både personal, besökare och lagerdistribution. Att läget i Åbro är smart har många andra väletablerade företag redan förstått, däribland Astra Zeneca och inom kort flyttar även Ahlsells stora regionkontor in i en helt nybyggd fastighet.

Omgivning

Åbro Industriområde har ett gott företagsklimat som passar det lilla företaget såväl som det stora. Med sin närhet till motorvägar ger området ett bra läge där du med lätthet kan ta dig dit du vill. Busslinje 772 och Orange express går genom området och ger en god förbindelse med Mölndal, Västra Frölunda och Göteborg C.

Argongatan 11, Mölndal

Här ges ny hyresgäst möjlighet att vara med och påverka utfo...

Visad

Argongatan 9, Mölndal

Möjligheternas kontorslokal, fördelad över ett och samma vån...

Visad

Argongatan 32, Mölndal

På plan två har vi detta rymliga kontor om ca 549 kvm. Bland...

Visad

Argongatan 32, Mölndal

På plan två har vi detta rymliga kontor om ca 549 kvm. Bland...

Visad