Kontor, Adelgatan 2, Centrum, Malmö

  • 150 m²
  • Diskuteras

Kontor i vacker sekelskiftesfastighet precis vid Malmö C. Lokalen som är 150 kvm erbjuder mycket charm utan att ge avkall på teknik och läge.


Lokaltyp Kontor
Total yta 150 m²
Adress Adelgatan 2
Område Centrum
Publicerad 2023-09-15
Kommun Malmö kommun
Hiss Ja
Våning 2
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41892906
Bifogade filer

Beskrivning

I Malmös affärsdistrikt, precis vid Malmö Centralstation, kan vi erbjuda en kontorslokal på 150 kvm. Kontoret ligger på andra våningen på en fin hörna med utsikt mot Malmö C.

Lokalen är relativt öppen i sin planlösning men man kan med en vikvägg dela av om man vill ha det mera åtskilt. Ett mötesrum är beläget precis när man kommer in i lokalen.

Pentryt är renoverat i tidsenlig stil med vita luckor och svart bänkskiva i sten.

Lokalen har genomgående parkett i alla rum, vitmålade väggar, stuckaturer och 3 meters takhöjd i kontorsrummen.

Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. Cyklar parkerar man säkert på den låsta innergården där det även finns möjlighet att ta en kaffe i solen eller varför inte grilla på nästa AW.

Varmt välkommen att kontakta mig för visning och mer information.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.

Parkering

Det finns externa parkeringshus i området.

Service

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.


Karta
Visa på kartan: