Kontor, Åbyvägen 2-12, Mölndal, Mölndal

  • 573 m²

Åby Arena är ett projektet som omfattar nybyggnation av kontor, hotell och mässhall med en totaltyta om 13 000 kvm. Åby Arena kommer att invigas i två steg, den första etappen med mässan och ny entréhall öppnar vid årsskiftet 2018/2019 och den andra etappen med hotell, gym och kontor öppnar under våren 2019. Nu erbjuds möjligheten att i tidigt skede anpassa ert drömkontor på 573 kvm i Åby Arena. I fastigheten öppnar samtidigt Åbymässan, Åby hotell och Friskis & Svettis....


Lokaltyp Kontor
Total yta 573 m²
Adress Åbyvägen 2-12
Område Mölndal
Byggår 2018
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41858139

Beskrivning

Åby Arena är ett projektet som omfattar nybyggnation av kontor, hotell och mässhall med en totaltyta om 13 000 kvm. Åby Arena kommer att invigas i två steg, den första etappen med mässan och ny entréhall öppnar vid årsskiftet 2018/2019 och den andra etappen med hotell, gym och kontor öppnar under våren 2019.

Nu erbjuds möjligheten att i tidigt skede anpassa ert drömkontor på 573 kvm i Åby Arena. I fastigheten öppnar samtidigt Åbymässan, Åby hotell och Friskis & Svettis.

Omgivning

Nära E6:an, knutpunkten i Mölndals Centrum och Landvetter flygplats bara några mil bort. Läget ligger strategiskt helt rätt med mässor som skapar ett brett kundunderlag i och med närheten till det övriga starka näringslivet i Mölndal och med Liseberg och havet inom räckhåll.

Kommunikationer

Strategiska läge nära E6:an, närmsta hållplatser är Åby Fritidscentrum, Fässbergsgymnasiet, Stallbacken. Från dessa hållplatser tar det cirka 25 minuter in till Centralstationen i Göteborg och från Mölndals Tågstation tar det endast 10 minuter in till Centralstationen.

Parkering

2000 nya parkeringsplatser kommer att byggas i anslutning till fastigheten

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen