Kontor, Skeppsgatan 19, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 216 m²
  • Efter överenskommelse

Här finns kontorslokaler med ett starkt varumärke i historiska kvarter som tar din verksamhet till en helt ny nivå!


Lokaltyp Kontor
Total yta 216 m²
Adress Skeppsgatan 19
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Byggår 1959
Våning 2 av 6
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41937890

Beskrivning

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking kontor och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett alldeles nytt toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt!
Här finns denna fräscha kontorslokal, med textilgrå matta, vita väggar, helkaklade toaletter, och pentry med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Lokalen har ett bra läge i huset, med närhet till reception/service, restaurang, loungeytor, gym, konferensrum m.m.

Kommunikationer

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation.
Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron.
Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan.
Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.

Parkering

På Skeppsgatan erbjuds parkeringsmöjligheter främst i anknytning till entrén eler i det integrerade parkeringshuset.

Service

I husets entréplan finns en populär och alldeles nyrenoverad restaurang. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm.
I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Malmö Live, Tingsrätten och Saluhallen, liksom Ribersborg fina grönområden.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen