Kontorshotell, Bilgatan 20, Rollsbo, Kungälv

  • 14 m²

Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i ett välfungerande kontorshotell med ett bra läge i Rollsbo. Här finns ett antal olika kontorsrum i varierande storlekar från 14m2 och uppåt. Varje kontor gåratt låsa separat och man delar på övriga ytor med sina grannar i kontorshotellet. Här finns både stora och små mötesrum, ett stort och mysigt lunchrum med pentry samt toaletter. Lokalerna ligger högst upp i huset och det finns en stor och härlig terrass i bästa söderläge, för den som vill ta en kop...


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 14 m²
Adress Bilgatan 20
Område Rollsbo
Kommun Kungälvs kommun
Objektsnummer 41910825

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra kontorsrum i ett välfungerande kontorshotell med ett bra läge i Rollsbo. Här finns ett antal olika kontorsrum i varierande storlekar från 14m2 och uppåt. Varje kontor går att låsa separat och man delar på övriga ytor med sina grannar i kontorshotellet. Här finns både stora och små mötesrum, ett stort och mysigt lunchrum med pentry samt toaletter.
Lokalerna ligger högst upp i huset och det finns en stor och härlig terrass i bästa söderläge, för den som vill ta en koppkaffe eller lunch i solen!
Priserna varierar beroende på rumsstorlek, men börjar på 2 800kr/månad (ca 14m2) och ca 5 000kr/månad för de största (ca 24m2).
I hyran ingår el, värme, fastighetsskatt, parkeringsplatser, internet, mötesrum, lunchrum samt kaffe.
Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information eller om ni önskar få en visning på plats!.

Övrigt

Priserna varierar beroende på rumsstorlek, men börjar på 2 800kr/månad (ca 14m2) och ca 5 000kr/månad för de största (ca 24m2).Bilder på lokalen