Kontor, Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 100 375 - 2 654 167 kr/mån
Skandia Fastigheter Kommunikation (70 m) Friskvård (5 m) Shopping (5 m) Restaurang (31 m) Uttagsautomat (70 m) Parkering (332 m) Bank (47 m) Grönområde (227 m) Bilservice (171 m) Postkontor (61 m)

Hyr häftiga & moderna kontorslokaler högt upp i fastigheten Lokalerna är belägna på plan 7 till 11 med ljusinsläpp i fyra väderstreck. Möjlighet att hyra hela ytan eller bara ett plan. Modernt inredda med glaspartier mot alla rum och stavlimmad ekparkett. När du kliver in i den inglasade entrén möts du av en ljus, modern och väldigt inbjudande miljö. Alla hyresgäster har tillgång till ett gemensamt konferensrum för 18 personer på entréplan. I huset finns även ett servicebolag som hjälper till m...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 730 - 9 800 m²
Adress Ringvägen 100
Område Södermalm
Objektsnr 41863159
Lokalguidens estimerade områdeshyra
100 375 - 2 654 167 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr häftiga & moderna kontorslokaler högt upp i fastigheten

Lokalerna är belägna på plan 7 till 11 med ljusinsläpp i fyra väderstreck. Möjlighet att hyra hela ytan eller bara ett plan. Modernt inredda med glaspartier mot alla rum och stavlimmad ekparkett. När du kliver in i den inglasade entrén möts du av en ljus, modern och väldigt inbjudande miljö. Alla hyresgäster har tillgång till ett gemensamt konferensrum för 18 personer på entréplan. I huset finns även ett servicebolag som hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, bud, taxi med mera.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén Ringvägen 100.


Runt Ringvägen 100, som ligger bredvid Clarion Hotel Stockholm, är folklivet levande och inspirerande såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan man enkelt uträtta ärenden under lunchen. Rakt över gatan ligger Ringens Köpcentrum och i området finns ett brett utbud av restauranger och caféer.

Nära till tunnelbanans gröna linje och flera busslinjer. Läget invid Söderleden gör det enkelt att ta sig hit med bil. På några minuter tar du dig till Södra Station där pendeltåg finns. Tvärbanan återfinns en station bort vid Gullmarsplan.
-

Ringvägen 100, Södermalm

Hyr flexibelt kontor på Södermalm högt upp i fastigheten med...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Hyr kontorslokal i korsningen Götgatan/Ringvägen Här återfi...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

På våningsplan 10 finner ni detta moderna och välplanerade k...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Med ett strategiskt läge vid Skanstull kan vi erbjuda repres...

Visad