Kontor, Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 100 375 - 2 654 167 kr/mån
Skandia Fastigheter Shopping (5 m) Friskvård (5 m) Restaurang (31 m) Bank (47 m) Postkontor (61 m) Uttagsautomat (70 m) Kommunikation (70 m) Bilservice (171 m) Grönområde (227 m) Parkering (332 m)

Hyr häftiga och moderna kontorslokaler i Skanstull Vi har förmånen att kunna erbjuda flexibla kontorslokaler på plan 7-11 med luftig atmosfär och ljusinsläpp i fyra väderstreck. Det finns möjlighet att hyra hela ytan eller enstaka plan. Lokalerna är modernt inredda med glaspartier mot samtliga rum och stavlimmad ekparkett. Medarbetare, kunder och besökare möts av en ljus, modern och mycket inbjudande miljö när de kliver in i den inglasade entrén. Samtliga hyresgäster har tillgång till tre gemen...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 730 - 9 800 m²
Adress Ringvägen 100
Område Södermalm
Objektsnr 41863159
Lokalguidens estimerade områdeshyra
100 375 - 2 654 167 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr häftiga och moderna kontorslokaler i Skanstull

Vi har förmånen att kunna erbjuda flexibla kontorslokaler på plan 7-11 med luftig atmosfär och ljusinsläpp i fyra väderstreck. Det finns möjlighet att hyra hela ytan eller enstaka plan. Lokalerna är modernt inredda med glaspartier mot samtliga rum och stavlimmad ekparkett. Medarbetare, kunder och besökare möts av en ljus, modern och mycket inbjudande miljö när de kliver in i den inglasade entrén. Samtliga hyresgäster har tillgång till tre gemensamma konferensrum som vardera rymmer 20 personer, och i huset finns även ett servicebolag som bland annat hjälper till med tjänster som reception, telefoni, catering, budleverans och -mottagning samt taxi.

Centralt läge nära Söderleden. Uppgång från Skanstulls tunnelbanestation leder direkt till entrén på Ringvägen 100.


I området kring Ringvägen 100 kan man låta sig inspireras av liv, rörelse och ett myllrande folkliv under såväl dag- som kvällstid. Tack vare det centrala läget kan du snabbt och enkelt uträtta vardagliga ärenden. Som närmsta granne ligger Clarion Hotel Stockholm, rakt över gatan hittar du Ringens Köpcentrum och området har även ett brett utbud av restauranger och kaféer.

Området har nära till tunnelbanans gröna linje och ett flertal busslinjer. På några minuters gångväg ligger Stockholms södra station och pendeltågsanknytningar, och vid Gullmarsplan en station bort återfinns tvärbanan. Läget invid Söderleden gör det enkelt för medarbetare och kunder att ta sig hit med bil.
-

Ringvägen 100, Södermalm

Hyr flexibelt kontor i Skanstull med utsikt mot Årstaviken ...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Attraktiva kostnadseffektiva kontorsplatser och kontorsrum p...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Kontorscentret på Ringvägen är beläget i hjärtat av Södermal...

Visad

Ringvägen 100, Södermalm

Regus - världens största leverantör av flexibla kontorslösni...

Visad