Kontor, Bultgatan 40, Rollsbo, Kungälv

  • 153 - 235 m²

Nu finns lediga kontorsytor att hyra i Rollsbo Industriområde - ett av Göteborgsregionens mest expansiva områden med 350-400 olika företag! I hjärtat av kontorsbyggnaden finns en trevlig utegård där lunch och fika kan avnjutas när vädret tillåter. Med den strategiska placeringen i direkt anslutning till E6 nås Göteborg på ungefär 20 minuter med bil och ytterligare 15 minuter bort ligger Landvetter flygplats. Närområdet erbjuder stort utbud av lunchrestauranger, för den som önskar ytterligare ser...


Lokaltyp Kontor
Total yta 153 - 235 m²
Adress Bultgatan 40
Område Rollsbo
Byggår 1990
Objektsnummer 41866768

Beskrivning

Nu finns lediga kontorsytor att hyra i Rollsbo Industriområde - ett av Göteborgsregionens mest expansiva områden med 350-400 olika företag! I hjärtat av kontorsbyggnaden finns en trevlig utegård där lunch och fika kan avnjutas när vädret tillåter. Med den strategiska placeringen i direkt anslutning till E6 nås Göteborg på ungefär 20 minuter med bil och ytterligare 15 minuter bort ligger Landvetter flygplats. Närområdet erbjuder stort utbud av lunchrestauranger, för den som önskar ytterligare serviceutbud ligger Kungälvs centrum en bara kort bilfärd bort!

Omgivning

Rollsbo industriområde ligger i direktanslutning till E6.an ca 23 km norr om Göteborg och 3 km till Kungälvs Centrum. Här finns drygt 230 företag som bl.a: Tudor, Ica:s distributionscentral, Michelin m.m.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss till och från Göteborg. Fastigheten har ett bra läge intill E6:an mot Oslo från Göteborg.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns intill byggnaden samt ett garage.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen