Kontor, Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen, Malmö

  • 41 m²

Yteffektiv lokal i Malmö


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 41 m²
Adress Östra Varvsgatan 4
Område Västra hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41944370
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen att hyra en trevlig yteffektiv lokal i fastighet med modern framtoning. Lokalen är belägen på entréplan med egen ingång. Ytan är fördelad på 2 kontors-/ eller behandlingsrum samt ett trevligt väntrum med pentry. Kontakta oss för mer information.

Övrigt

I dagsläget är lokalen uppdelad i 2 rum; väntrum/lounge och pentry. Lokalen har även ett trevligt litet väntrum tillsammans med ett pentry. Lokalen är belägen på entréplan med egen ingång. Stora härliga fönster med mycket ljusinsläpp och en behaglig färgsättning på fondväggarna. Planlösningen går att anpassa för att passa ert företags behov optimalt.

Västra hamnen i Malmö är ett populärt område som är beläget mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.Fastigheten är en modern kontorsfastighet med modern arkitektur bestående av 5 våningsplan på attraktivt läge i Västra hamnen. Parkeringshus och motionsanläggning finns i anslutning till fastigheten. 

Området erbjuder många lunchrestauranger av olika karaktär. Här finns även matbutik, systembolag, frisörer och motionsanläggning i den absoluta närheten.

Från Centralstationen är det ca 10 minuters promenad till fastigheten. Det finns även stadsbussar direkt utanför porten.

Parkeringshus finns i anslutning till fastigheten. Det finns även en besöksparkering intill fastigheten.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen