Kontor, Tegeluddsvägen 76, Gärdet, Stockholm

  • 1 140 m²
  • 294 500 kr/mån

Härlig lokal i bra läge med möjlighet till snabbt tillträde.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 140 m²
Adress Tegeluddsvägen 76
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41919258
Hyra 294 500 kr/mån
3 100 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Lokal högt upp i huset med bra ljusinsläpp åt alla håll.
Två entréer gör det smidigt och enkelt att styra flödena in i lokalen.
Njut av en eftermiddagfika i solen på det härliga torget eller utmana en kollega i pingis på vårt stadiga pingisbord.

Varmt välkomna till en fastighet med många spännande grannar!

Omgivning

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Från att ha varit ett område dedikerat till hamnverksamhet finns här idag ett brett utbud av kontors-, lager- och kryssningsverksamhet, till exempel har mediebranschen en betydande närvaro.

Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer

Kommunikationer

Det är endast cirka 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det via nya tunneln nära ut på E18 och E4/E20.

Service

Det finns gott om restauranger i området. Du har SATS och Fitness24seven som grannar. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet gör välbefinnandet komplett.Bilder på lokalen