Kontor, Ringvägen 100, Södermalm, Stockholm

  • 70 - 120 m²
  • 9 625 - 32 500 kr/mån

Boka platsen du behöver idag, med friheten att expandera eller dra ner i takt med dina affärsbehov. Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning tillInternet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov hos dig och ditt företag. Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade konto...


Lokaltyp Kontor
Total yta 70 - 120 m²
Adress Ringvägen 100
Område Södermalm
Hiss Ja
Objektsnummer 41860063
Områdeshyra 9 625 - 32 500 kr/mån
1 650 - 3 250 kr/m²/år

Beskrivning

Boka platsen du behöver idag, med friheten att expandera eller dra ner i takt med dina affärsbehov.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt Nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov hos dig och ditt företag.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader och frigöra tid samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren - i bäst läge - till oslagbara priser.

Pris från 27610 sek/mån.

http://www.regus.se/workspace/sweden/stockholm/stockholm-ringvagen-sodermalm?utm_source=Lokalguiden&utm_medium=portal

Planlösning

* Allmänna villkor
Dina kvm inkluderar både ett privat kontor, med fullt möblerad arbetsplats med höj-och sänkbart bord, stol och skåp för var och en av er, och tillgång till fullt utrustade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrummet och receptionen. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet på vår bekostnad.


Bilder på lokalen