Kontor, Norra Bulltoftavägen 65, Kirseberg, Malmö

  • 281 m²

Denna lokal bjuder på många möjligheter. Stort öppet landskap, 3 kontorsrum, och konferensrum. Vi anpassar efter era behov. Välkommen på visning!


Lokaltyp Kontor
Total yta 281 m²
Adress Norra Bulltoftavägen 65
Område Kirseberg
Kommun Malmö kommun
Våning 3
Objektsnummer 41943209
Bifogade filer

Beskrivning

Denna lokal bjuder på många möjligheter. Stort öppet landskap, 3 kontorsrum, och konferensrum. Välkommen på visning! Refensbilderna är från våning under som är precis nyrenoverad, samma möjligheter finns i denna lokal.

Omgivning

Denna fastighet ligger precis vid Beijers park vilket ger dig möjlighet att ta en skön lunchpromenad.

Kort historik om parken:
Parken anlades 1885 av grosshandlarna Gottfried och Lorens Beijer och 1901 övertogs parken av staden, och 1904 öppnades den för allmänheten. År 1908 fastställdes namnet Beijers plantering, vilket ändrades 1936 till det nuvarande. Den anlades ursprungligen på ett flygsandsfält med naturliga kullar. Numera består den av högstammiga bokbestånd, en slåtteräng, damm och generösa gräsytor.

Källa: Wikipedia

Kommunikationer

Kommer du med bil så är det lätt att parkera. Det är gratis parkering på gatorna i området. Parkering på tomten går att hyra till en billig kostnad.

Fastigheten är strategist belägen med snabb access till motorvägar, inre och yttre ringvägen, centrum etc. Du sllipper trafikkaos inne i stan på väg och från jobbet.

Skånetrafikens linje 4 har hållplats precis utanför fastigheten på båda sidor av kvarteret. Denna busslinje går med 5 minuters intevall från Malmö C och tar ca 10 minuter, vilket gör pendlingen mycket smidig.

Planlösning

Kontor med många möjligheter, ljust och härligt. Bifogat finns befintlig planlösning samt ett förslag på planlösning.

Service

I fastigheten finns livsmedelsbutik, vårdcentral och gym.

Är du i behov av mer shopping och stort utbud av butiker är du nära både Värnhemstorget och Centrum. I närområdet finns en del lunchställen samt även blommor, frisörer, postombud, apotek, condis etc.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen