Kontor, Industrivägen 2, Partille, Partille

  • 260 m²

I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal. Idag består ytan av 4 kontorsrum men vid önskemål kan ytan anpassas till en öppnare lösning. Intill pentryt ligger en trevlig liten terrass. Ikontorslokalen finns ett pentry med tillhörande pausyta, 2 toaletter och 1 konferensrum. Närhet till centrala Göteborg! Lättillgänligheten till E20 innebär 5 minuters biltur till Göteborgs centrum....


Lokaltyp Kontor
Total yta 260 m²
Adress Industrivägen 2
Område Partille
Objektsnummer 41866958

Beskrivning

I Sävedalen ligger denna moderna och ljusa kontorslokal. Idag består ytan av 4 kontorsrum men vid önskemål kan ytan anpassas till en öppnare lösning. Intill pentryt ligger en trevlig liten terrass. I kontorslokalen finns ett pentry med tillhörande pausyta, 2 toaletter och 1 konferensrum.

Närhet till centrala Göteborg! Lättillgänligheten till E20 innebär 5 minuters biltur till Göteborgs centrum.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Willys, systembolag, apotek och butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen ligger 8 minuters promenad från fastigheten.

Planlösning

Kontor.

Parkering

Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen