Kontor, Fiskhamnsgatan 2, Majorna, Göteborg

  • 860 m²
  • 121 833 - 200 667 kr/mån

Fin kontorslokal i Majorna på med viss möjlighet att påverka planlösning efter eget behov och önskemål. Lokalen ligger på plan 4 av 7. Fantastiskt skyltläge utmed Oscarsleden/älven och närhet till såväl Järntorget, Nordstan och Frölunda Torg. Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 860 m²
Adress Fiskhamnsgatan 2
Område Majorna
Byggår 1986
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41872412
Områdeshyra 121 833 - 200 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Fin kontorslokal i Majorna på med viss möjlighet att påverka planlösning efter eget behov och önskemål. Lokalen ligger på plan 4 av 7.

Fantastiskt skyltläge utmed Oscarsleden/älven och närhet till såväl Järntorget, Nordstan och Frölunda Torg.

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information samt visning!

Omgivning

Trevligt läge med närhet och utsikt över älven. Men också närhet till Göteborgs mitt. Kringliggande bebyggelse består främst av kontor och mindre industri- och lagerfastigheter.

Kommunikationer

Kollektiva kommunikationer finns inom gångavstånd. Endast 7 minuters promenad till spårvagn 3, 9 och 11 som tar dig till Centralstationen på cirka 15 minuter. Det går snabbt att ta sig med bil till lederna E6 och E20.

Parkering

Gästparkering utanför entrén. Möjlighet att hyra garageplats i intilliggande garage

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen