Kontorshotell, Tegeluddsvägen 76, Gärdet, Stockholm

  • 5 - 200 m²
  • Enligt Överenskommelse

Servade kontor i Stockholm Gärdet


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 5 - 200 m²
Adress Tegeluddsvägen 76
Område Gärdet
Våning 2 / 5
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41906800

Beskrivning

Affärscenter på Gärdet i nyrenoverade lokaler, beläget i populärt centralt område med många trevliga restauranger och butiker i kvarteren runt omkring. Med 10 minuter ifrån Östermalmstorg och närheten till Lidingö är Gärdet ett område som domineras av branscherna media, finans och bankbolag. Affärscentret har moderna uppvärmnings- och ventilationssystem, ny renoverade kontor med vita höj och sänkbara bord och restauranger, gym och cafeér omger byggnaden.

Omgivning

Gym och caféer omger byggnaden. Strategiskt läge bredvid stora vägar, goda kommunikationsförbindelser ges goda förbindelser till alla delar av staden.

Kommunikationer

Buss nr 1 och 72 som stannar alldeles utanför centret.

Övrigt

Med direkt närhet finns Stockholms vackraste strövområden där ni kan ni sätta hälsan i fokus då centret ligger ett stenkast ifrån ladugårdsgärdet. Här finns Stockholms mest centrala skidspår, elljusslinga för joggingrundor eller skidåkning runt Kaknästornet, området har även ett utomhus gym året om, sommartid finns det även möjligheter att njuta i det utomhusbad som ligger ett stenkast ifrån huset.


Bilder på lokalen