Kontor, Sisjö Kullegata 8, Sisjön, Askim

  • 198 m²

I expansiva Sisjön, på andra våningen i byggnaden erbjuds en fräsch kontorslokal med klassisk planlösning. Lokalen fördelas på generösa kontorsrum, ett konferensrum, wc och ett pentry. Här får ni närhet till såväl service- och lunchrestauranger som till busshållplats och de stora trafiklederna. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 198 m²
Adress Sisjö Kullegata 8
Område Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1990
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41921118

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I expansiva Sisjön, på andra våningen i byggnaden erbjuds en fräsch kontorslokal med klassisk planlösning. Lokalen fördelas på generösa kontorsrum, ett konferensrum, wc och ett pentry. Här får ni närhet till såväl service- och lunchrestauranger som till busshållplats och de stora trafiklederna.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Östra Sisjöns industriområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Sisjö Kullegata" går buss nr 88 mot Frölunda Torg, buss 186 till Sävedalen via Korsvägen och buss 182 till Marklandsgatan.

Planlösning

Kontorsrum.

Parkering

Fri parkering i mån av plats.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen