Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

  • 459 m²
  • 22 950 - 36 338 kr/mån

Lokal uthyres


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 459 m²
Adress Formvägen 16
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41938451
Områdeshyra 22 950 - 36 338 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och modern kontorslokal med vidbyggt varmgarage, ca 105 kvm med högport. Läget är centralt och lättillgängligt på Formvägen, Ersboda. Lokalen håller en genomgående god standard med öppna kontorslandskap, kontorsrum och fina personalutrymmen. För ytterligare information, kontakta Niklas Brander på NP3 fastigheter.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen