Kontor, E A Rosengrens gata 31, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 248 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 20 667 - 35 133 kr/mån

Trivsam lokal med ett fördelaktigt skyltläge ut mot Dag Hammarskjöldsleden. Tillgång till hiss och goda parkeringsmöjligheter alldeles intill!


Lokaltyp Kontor
Total yta 248 m²
Adress E A Rosengrens gata 31
Område HÖGSBO/SISJÖN
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41897694
Områdeshyra 20 667 - 35 133 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

En inbjudande lokal med genomgående stilfulla och behagliga färg- och materialval. Fina ljusa rum i fil och en öppen yta, denna kan disponeras till ytterligare arbetsplatser eller förslagsvis ett shoowroom. Nyrenoverat kök med ett intilliggande utrymme som exempelvis kan nyttjas till konferensrum. Lokalens tre badrum, varav det ena är handikappanpassat, är i modernt utförande. Bra läge i området nära stadskärnan och de stora trafiklederna. Två entréer gör möjlighet för separata leveranser.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Service

I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt detaljister.


Bilder på lokalen