Kontor, Skaraborgsvägen 21, CENTRUM, Borås

  • 827 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 65 471 - 110 267 kr/mån

På 5:e våningen finner du detta trevliga kontor med vackra vyer över staden!


Lokaltyp Kontor
Total yta 827 m²
Adress Skaraborgsvägen 21
Område CENTRUM
Kommun Borås kommun
Byggår 1887
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41935252
Områdeshyra 65 471 - 110 267 kr/mån
950 - 1 600 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommna till vår vackra och anrika fastighet, där du finner denna kontorslokal som erbjuder ett svårslaget läge med vackra vyer över stan samt natursköna ån, Viskan.I denna charmiga fastighet med anor från 1800-talet finns denna kontorslokal som är vackert belägen intill viskan i ett område med mycket aktivitet och sprudlande företagsklimat. Endast ett stenkast bort från Borås Citykärna.Här arbetar du och dina kollegor på ett kontor med praktiskt disponibel yta som ger en bra arbetsmiljö. Öppen planlösning med flertal kontorsrum, konferensrum, flertal wc, yta för öppet kontorslandskap samt ett stort pausrum med pentry.Lokalennås bekvämt via trappa eller hiss samt är ljus och fin, då fönster vetter mot tre olika väderstreck.Är ni på jakt efter er nästa arbetsplats?-Kontakta oss så hjälper vi er att hitta den!

Omgivning

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Mycket trevligt läge intill ån. Gott om p-platser i hela området och det är endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen. Färdas man med bil finns det gott om p-platser som hör till fastigheten.

Parkering

Parkeringsytor finns i området. Sms-parkeringar finns att tillgå.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!


Karta


Bilder på lokalen