Kontor, Lindholmspiren 7, Lindholmen, Göteborg

  • 315 m²
  • Enligt överenskommelse.

Kontorshotell med all inklusive! Unik service och hög säkerhet. Gemensam terrass och grymt läge med närhet till all tänkbar kommunikation!


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Lindholmspiren 7
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2017
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41829863

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra arbetsplatser i en egen kontorslokal eller i gemensamt landskap! Det finns två olika alternativ:
1. Kontorslokal på 315 kvm på Lindholmen på Lindholmspiren i nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage.
2. 1-8 arbetsplatser i kontorslandskap på Lindholmspiren nybyggt hus med takterass och parkeringsgarage.
Båda alternativen med tillgång till full service i form av:
Bemannad reception, tillgång till flertal konferensrum, stora som små, tysta rum och mötesrum. Ett stort och trevligt cafe/lunchrum/loungeyta med Lindholmens bäst utsikt över småbåtshamnen och fastlandet.
I priset inkluderas kaffe, wifi, larm, städning två ggr i veckan, printer/papper, fredagsfrukost, receptionsservice, kontorsplatser med höj- och sänkbara skrivbord, låsbara förvaringsskåp och bekväma kontorsstolar!
Här sitter du vid ett populärt gångstråk mitt på Lindholmspiren. Bättre läge på Lindholmen hittar man inte! Högt i tak och ljusa luftiga lokaler i helt nybyggt hus. Lokalerna är fullt utrustade med larm och passersystem och håller hög säkerhetsklass. Huset har gemensam takterrass och trevliga lounger. Cykelparkering i tillhörande garage, dusch- och omklädningsrum. Här har ni 30 sekunders promenad till Älvsnabben, Lindholmen Science Park och Hotel Radisson Blue

Omgivning

Här i området finns all möjlig tänkbar service! Friskvård, café och restauranger, hotell, frisör, skolor och kontor.
På området rör sig studenter, forskare, gymnasieelever, boende, entreprenörer, medarbetare vid internationella företag och nationella myndigheter, hotellgäster och nyfikna besökare. Cirka 375 företag har valt att lägga sina kontor på Lindholmen Science Park och till det två universitet och sex gymnasieskolor

Kommunikationer

Här sitter du med 4 minuters promenad till busshållplatsen Lindholmen. Här går bussarna ofta och tar dig till Centralstationen på 10 minuter. Här kan du också gå till färjan på 30 sekunder och ta båten över älven.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Parkeringshus finns i anslutning

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan: