Kontor, Löfströms allé 5, Sundbyberg, Sundbyberg

  • 506 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med industrikänsla i Marabous tidigare Chokladfabrik.


Lokaltyp Kontor
Total yta 506 m²
Adress Löfströms allé 5
Område Sundbyberg
Kommun Sundbybergs kommun
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41940709
Bifogade filer

Beskrivning

Kontor i Chokladfabriken. Ljusa och trevliga våningsplan. Bemannad reception, konferenscenter, Friskis & Svettis samt restaurang i fastigheten. Bra tillgång till parkering i vårt intilliggande garage. Miljöcertifiering BREEM Very Good.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett lugnt kvarter i centrala Sundbyberg, ett stenkast bort går Bällstaån som har trevliga promenadstråk hela vägen in till Kungsholmen. I det direkta närområdet ligger även den prisbelönta Marabouparken.

Kommunikationer

Sundbybergs station är en stark kommunikationsnod. Här finns fjärrtåg, tunnelbana, tvärbana samt flera busslinjer. Bromma flygplats ligger inom 10 minuter med bil/taxi och Arlanda cirka 20 minuter.

Planlösning

Flexibel planlösning som anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst. I dagsläget har lokalen en öppen planlösning för arbetsplatser samt ett flertal mötes-/konferensrum i varierande storlekar.

Service

I det direkta närområdet finns all tänkbar service att tillgå. Ca 2 minuters promenad bort så ligger Signalfabriken som erbjuder allt från dagligvaruhandel till lunchrestauranger och shopping.


Karta
Visa på kartan: