Kontor, E A Rosengrens gata 31, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 202 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 16 833 - 28 617 kr/mån

Kontor, tillverkning eller lager? Här kan ni välja fritt, eller kanske allt under samma tak? Optimalt läge nära de stora trafiklederna!


Lokaltyp Kontor
Total yta 202 m²
Adress E A Rosengrens gata 31
Område HÖGSBO/SISJÖN
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41897896
Områdeshyra 16 833 - 28 617 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

En mycket bra yta med många fördelar samt en stor potential. Fördelaktigt läge i markplan med smidig acess, på- och avlastning. Möjlighet att uppdatera port för att ta emot leveranser såsom sjöpall. Föregående hyresgäst hyrde lokalen under många år, lokalen är i behov av renoveringsinsatser. Var med och skapa en lokal som passar just er verksamhet. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Service

I området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel samt detaljister.


Bilder på lokalen